Vechile metode sunt prezentate ca fiind eficiente in eforturile pentru a mentine curatenia spatiului de lucru. Cu toate acestea, nu se compara cu puterea de lucru al metodelor performante.

Votam pentru cumpararea acestora in detrimentul sfaturilor batranesti. Poate va aduceti aminte, in perioada cand eram copii si faceam o alergie la ochi ni se zicea ca e necesar sa ne clatim ochii cu infuzie din plante medicinale. Dar plantele medicinale pastreaza microbii si mai grav il amplifica. Cutumele se formeaza si se destrama. E necesar doar de cativa tehnicieni !

Posesorii si chiriasii salilor de birouri achita regulat sute de lei pentru gestionarea cladirilor unde isi au lucrul, in managementul spatiilor fiind incorporate in majoritatea cazurilor si activitatile de curatenie. Ca urmare, pentru un spatiu de 400 m2, in care lucreaza cel mult 50 de persoane, o societate ajunge sa achite in fiecare luna aprox. 1.000 eur.

In cazul curateniei moderne nu ar fi adecvat sa mergem la firme cu otet . Metodele profesionale actioneaza perfect si acest lucru se observa de la departare. Cu siguranta ca sunt scumpe, dar costurile redau si calitatea. De cele mai multe ori nu este pata pe care sa nu avem posibilitatea de a o scoate cu tehnicile noastre. In cazul celor mai vechi, efectele insa nu sunt cele mai bune.

curatare marmura

Ar trebui sa iti amintesti ca indiferent de potrivit ar fi indicatiile batranilor, exista pete care nu se elimina doar cu masuri profesionale utilizate in curatenie.

Ne-am deplasat mai demult sa realizam curat intr-o incapere batraneasca iar mocheta era umplut de pete de grasime, ros si decolorat. Inlocuirea acestuia cu siguranta s-ar fi simtit, dar pentru ca era memorie de la parinti, locatarii nu au vrut sa-l arunce. Astfel ne-am pus pe treaba si l-am adus sa fie foarte bine.

http://en.wikipedia.org/wiki/Cleaning

Comment

Comment:

Tweet