5 idei verificate de a face curatenie care iti pot simplifica viata

posted on 10 May 2015 19:29 by historicaltiff481
Fiecare dintre noi desfasoara curatenie, chiar daca ne place sau nu. Insa de cate ori nu v-ati chinuit sa curatati anumite obiecte sau lucruri din locuinta cu efort si ceea ce ati obtinut tot nu v-a multumit.

Ne-am propus in aceasta zi sa va simplificam munca si sa va mentionam cateva metode simple dar eficiente de a curata.

Patul din camera de dormit este unul din lucrurile din imobil cel mai greu de curatat.In mod normal, este necesar asistenta de specialitate desfasurat la anumite intervale de timp. Dar si voi in propria locuinta puteti sa dati o atmosfera proaspat saltelei incercand binecunoscutul bicarbonat de sodiu. Dati la o parte cearsaful si protectia de pat si apoi puneti o cantitate suficienta de bicarbonat cat sa acopere in totalitate suprafata; apoi asteptati cateva ore bune si in final utilizati aspiratorul.

De cate ori resturile lipite de mancare din cuptorul cu microunde nu v-au stresat? Usurati tot mecanismul astfel: turnati intr-un vas cu de apa si otet in proportii relativ egale. Apoi puneti vasul in cuptor si lasati-l timp de 2 minute la un program de incalzire puternica. Aburii emanate vor inmuia resturile si ceea ce rezultade facut este doar sa stergeti cu o carpa pentru a le elimina.

Filtrul aparatului de cafeapoate genera in timp un miros neplacut; puneti cu 1/2 apa si 1/2 otet si porniti aparatul de parca ati face cafea. Asteptati 1.5 ore astfel incat otetul sa-si faca efectul si apoi goliti vasul si repetati reteta cu apa proaspata pana nu se mai constata mirosul de acid acetic.Eliminati praful de pe tablouri cuo bucata de paine. Rezultatulva va uimi.

Avem in vedere indicatiile medicilor stomatologi pentru a schimba periuta de dinti odata la 6 luni. Totusi si in acest interval de timp, periuta se umple de bacterii care ne pot imbolnavi. Puneti un vas cu otet si lasati periuta acolo si aveti rabdare pentru un timp. La final vei avea o periuta cu mult mai putini microbi periculosi.

Inlaturati piatra de pe capul de dus cu otet. Puneti intr-o punga de plastic acid acetic iar ulterior aplicati si strangeti in jurul capului de dus Dupa putin timp puteti clati si ceea ce rezulta va fi excellent.

Blatul de tocat legume se poate curatat cel mai rapid cu lamaie si sare. Poti elimina astfel mirosurile urate care se pastreaza in mod nornal impregnate in el. Curatati cu incredere cu jumatate dintr-o lamaie si sare normala iar pe urma clatiti cu apa.

Comment

Comment:

Tweet